Αναζήτηση για:
Προχωρημένη Αναζήτηση
Επικοινωνήστε μαζί μας | Όροι & Προϋποθέσεις | Άρχική Σελίδα | Οδηγίες Εγγραφής | Χρήσιμες Συμβουλές
Καλωσήλθατε
Language
Βασικό Μενού

Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι συνεργασίας

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται μόνο σε πελάτες χονδρικής.

ΤΙΜΕΣ
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ανάλογος Φ.Π.Α. 24% ή 17%.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ
Η εξόφληση της αξίας των εμπορευμάτων γίνεται μόνο με μετρητά με τραπεζική κατάθεση. Για την επικύρωση της παραγγελίας και την εκτέλεση της πρέπει να γίνει κατάθεση προκαταβολής 30% της συνολικής αξίας. Η εκτέλεση της παραγγελίας ξεκινάει με την κατάθεση της προκαταβολής, με μέγιστο χρονικό περιθώριο 20 ημερών. Πριν την αποστολή πρέπει να γίνει η εξόφληση του υπολοίπου ποσού (συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών). Θα ενημερωθείτε σχετικά, ώστε να συνυπολογιστούν και τα μεταφορικά στο σύνολο της παραγγελίας, πριν γίνει η τελική κατάθεση.

ΕΥΘΥΝΗ

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με έξοδα και ευθύνη του παραγγέλοντος.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Οι παραδόσεις των εμπορευμάτων στην περιοχή της Αθήνας, γίνονται από την εταιρεία μας με εβδομαδιαία δρομολόγια. Για παραγγελίες κάτω των 100€ η χρέωση της αποστολής είναι 5,00€. Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατόν να εκτελεστεί το εβδομαδιαίο δρομολόγιο λόγω μικρής συμμετοχής παραγγελιών, τότε η αποστολές γίνονται με τα ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα. Τα μεταφορικά διαμορφώνονται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Η ελάχιστη χρέωση είναι 3,60€ για δέματα βασικού μεγέθους (έως 2kg), ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, τα εμπορεύματα παραδίδονται με τα ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα και η εξόφληση με τον τρόπο που αναφέρεται πιο πάνω. Η ελάχιστη χρέωση είναι 3,60€ για δέματα έως 2 κιλών και 1,30€ για κάθε επιπλέον κιλό, ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας.

Εάν οι διαστάσεις ή το βάρος του δέματος αποκλείουν την μεταφορά με τα ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα, τότε η αποστολή γίνεται με το πρακτορείο μεταφορών «ΜΕΤΜΠΑ». Το πρακτορείο παραλαμβάνει τα δέματα από την έδρα μας στην Ραφήνα και στη συνέχεια τα παραδίδει σε Αθηναϊκά πρακτορεία μεταφορών για την τελική τους αποστολή. Τα τελικά πρακτορεία επιλέγονται από τον παραλήπτη. Η χρέωση είναι 3,70€/δέμα.

Παραλαβές εμπορευμάτων μπορούν να γίνουν και από την έδρα της εταιρείας στην Ραφήνα καθημερινά 09:00 με 15:00 φυσικά χωρίς καμία χρέωση. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορούν αν γίνουν παραλαβές απογεύματα ή Σαββατοκύριακα, φυσικά κατόπιν συνεννόησης.


ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την έναρξη τους, με έγγραφη ενημέρωση από τον παραγγέλοντα, μέσω fax ή e-mail. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής, ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει και να εξοφλήσει την παραγγελία του. Σε ειδικές συνθήκες εξετάζεται κατά περίπτωση η ακύρωση της παραγγελίας.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Το panino αναλαμβάνει παραγγελίες για διάφορες ειδικές κατασκευές, μετά από συνεννόηση. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος της κατασκευής και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.
Για τις παραγγελίες αυτές, προκαταβάλεται το 40% του συνολικού ποσού, και το υπόλοιπο 60% καταβάλεται με την παράδοση των προϊόντων. Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων που προέρχονται από ειδικές παραγγελίες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία τιμολόγησης. Είναι απαραίτητο τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα να συνοδεύονται από το προβλεπόμενο από το νόμο «Δελτίο Αποστολής Επιστροφής», στο οποίο αναγράφεται ο κωδικός, η περιγραφή και η ποσότητα των επιστρεφόμενων προϊόντων, καθώς και τα στοιχεία του παραστατικού της αποστολής τους (αριθμός, είδος παραστατικού και ημερομηνία). Στο δελτίο δεν είναι υποχρεωτικό να αναφέρονται οι τιμές των εμπορευμάτων.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων μετά της 10μερής προθεσμίας.

Προτείνεται ο άμεσος έλεγχος των εμπορευμάτων κατά την παραλαβή τους, ώστε αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, να γίνεται άμεσα η απαραίτητη διαδικασία αλλαγής.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές των εμπορευμάτων με φθορές υπαιτιότητας του παραγγέλοντος ή των πελατών αυτού (π.χ. προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για διακόσμηση ή με επικολλημένες τιμές κλπ.) ή χωρίς την αρχική τους συκευασία.

Εφόσον για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιο προϊόν, αυτό πρέπει να επιστραφεί, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, μέσα στην αρχική του συσκευασία και ποσότητα, να μην έχει υποστεί φθορές, να έχει τηρηθεί η παραπάνω 10μερή προθεσμία και να συνοδεύεται από το προαναφερόμενο «Δελτίο Αποστολής».

Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε σε μακρόχρονη και αποδοτική συνεργασία μαζί σας.

 

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0Προϊόντα στο καλάθι:
€?.??Σύνολο: