Αναζήτηση για:
Προχωρημένη Αναζήτηση
Επικοινωνήστε μαζί μας | Όροι & Προϋποθέσεις | Άρχική Σελίδα | Οδηγίες Εγγραφής | Χρήσιμες Συμβουλές
Καλωσήλθατε
Language
Βασικό Μενού

Οδηγίες Εγγραφής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα απευθύνεται μόνο σε πελάτες της χονδρικής.

Για την έναρξη της συνεργασίας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα απαιτείται η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας: Φόρμα Εγγραφής Νέου Πελάτη


Αναλυτικές Οδηγίες

 

Τα πεδία με * πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά. Τα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, εκτός από το e-mail σας. Το e-mail που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι σωστό & ενεργό, καθώς όλη η αλληλογραφία θα γίνεται μέσα από αυτό.

Ο κωδικός είναι δική σας επιλογή. Μπορεί να αποτελείται από γράμματα, αριθμούς ή σύμβολα καθώς επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελληνικοί ή λατινικοί χαρακτήρες και φυσικά οποιοσδήποτε συνδυασμός τους.

Τα ενημερωτικά e-mail είναι το μέσο για να σας γνωστοποιούμε διάφορα νέα σχετικά με νέες αφίξεις προϊόντων, προσφορές, συμμετοχές σε εκθέσεις και διάφορες άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Είναι δική σας επιλογή αν θέλετε να συμμετέχετε σε αυτήν την ενημέρωση. Αν συμφωνείτε, απλά τσεκάρετε το κουτί.

Τέλος, πρέπει υποχρεωτικά να τσεκάρετε το κουτί "Έχω διαβάσει, καταλάβει και συμφωνώ με τους " Όρους & Προϋποθέσεις" (αφού φυσικά τους διαβάσετε πρώτα).
Προσοχή: Η διαδικασία της εγγραφής δεν θα ολοκληρωθεί αν δεν τσεκάρετε το κουτί αυτό. (Πατώντας στο link μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συνεργασίας με την εταιρεία μας.)


Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, και εφόσον έχει γίνει σωστά, θα ακολουθήσει στην οθόνη σας το σχετικό μήνυμα, καθώς και ενημερωτικό e-mail.

Μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας θα ενημερωθείτε με e-mail όπου θα περιέχονται και τα στοιχεία πρόσβασης. Συνιστούμε να κρατήσετε αυτό το e-mail σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως στο μοναδικό στοιχείο που δεν έχουμε πρόσβαση είναι ο κωδικός σας.

Η παραπάνω διαδικασία γίνεται στο e-mail που έχετε δηλώσει. Είναι απαραίτητο να λάβετε και τις 2 ενημερώσεις γιατί έτσι επαληθεύεται ο λογαριασμός σας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε τις ενημερώσεις, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να εξετάσουμε το πρόβλημα.


Παρακαλούμε να συμπληρώστε με προσοχή τα πεδία με αληθή και ενεργά στοιχεία, γιατί θα χρησιμοποιηθούν στην μελλοντική τιμολόγηση των παραγγελιών σας, και την καταχώρηση σας στο λογιστικό μας σύστημα.

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως τα στοιχεία και οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι εμπιστευτικά και η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλίζεται η εχεμύθεια και η ασφάλεια σας.

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό panino και ευχόμαστε να έχουμε μακροχρόνια, πετυχημένη και αποδοτική συνεργασία.

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0Προϊόντα στο καλάθι:
€?.??Σύνολο: